Andrei Racu, conducatorul muzical al “Orchestrei Andrei Racu Band”, este un violonist cu experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente muzicale (nunti, botezuri, petreceri, receptii, etc.)

A inceput sa cante la vioara de la varsta de 4 ani, indrumat fiind de parinti , tot muzformatie nunta bucuresti andrei racu band slide-andreiicieni. Este licentiat al “Universitatii Nationale de Muzica, Facultatea de Interpretare Muzicala, sectia-vioara”, mai pe scurt “Conservatorul” Bucuresti.

In calitate de VIOLONIST, abordeaza piese dintr-un vast repertoriu: caffe-concert, muzica clasica, muzica populara, muzica de pahar si toate genurile muzicale care se canta la evenimentele de petrecere.

Ca SOLIST VOCAL, abordeaza piese din repertoriul artistilor: Gabriel Dorobantu, Dan Spataru, Catalin Crisan, Stefan Banica jr. , Ilie Micolov, Bosquito,Holograf,Directia 5, Horia Brenciu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornik, dar, de asemenea, are in repertoriu piese ale artistilor: Nicu Paleru,Petrica Matu-Stoian, Mirela Pietrean,Gica Petrescu, Liviu Vasilica, Ilie Rosu si altii.

Este o persoana serioasa, dinamica, el fiind responsabil pentru intreg programul muzical desfasurat pe parcursul evenimentului dumneavoastra (nunta , botez , petrecere, receptie, etc.). Impreuna cu toata “Echipa” va face din seara petrecuta alaturi de “Orchestra Andrei Racu Band” una de NEUITAT.