,

Ce spun altii despre noi

Ce spun altii despre noi 1

Toate actiunile noastre depind de aprecierile altora

Andrei Racu Band asteapta cu nerabdare sa va exprimati opiniile in legatura cu evenimentul la care ati participat alaturi de noi, fie ca este vorba de nunta, botezul, petrecerea sau aniversarea dumneavoastra. Acest lucru este esential in activitatea noastra pentru a ne imbunatati performantele si pentru a veni in intampinarea celor mai exigente gusturi ale dumneavoastra. Dorim ca fiecare eveniment petrecut alaturi de noi, sa-l percepeti ca fiind perfect personalizat si dedicat voua.

Andrei Racu Band va invita  sa puneti intrebari si in calitate de potentiali clienti vis a vis de evenimentul la care doriti ca Andrei Racu Band sa se ocupe de tot ce inseamna repertoriu muzical si sonorizare, sau (si) in functie de optiuni: lumini si efecte, DJ , dansuri populare, orientale, moderne, dansul mirilor, obiceiuri traditionale de nunta.

13 replies
Newer Comments »
 1. Corina si Ovidiu
  Corina si Ovidiu says:

  Mii de multumiri pentru muzica ce ne-a bucurat nespus de-a lungul nuntii noastre si pentru momentele de adanca emotie pe care ni le-ati daruit in recitalurile de virtuozitate. Desi nunta a fost organizata in mai putin de doua luni, fara sa avem ragazul fizic sa cautam o formatie care sa se potriveasca profilului dorit de noi, iata ca ce parea destul de improbabil s-a produs! V-am intalnit (deloc intamplator, credem noi), iar asteptarile noastre cele mai optimiste au fost depasite cu mult!

  Ati reusit sa ne oferiti o muzica care nu a lasat indiferent niciun nuntas, oricare i-ar fi fost preferintele muzicale, iar pentru toata atmosfera de vis la care ati contribuit din plin va ramanem recunoscatori. Pentru noi, va fi o mare placere sa va reascultam (si sa dansam cu bucurie) oricand vom mai avea ocazia.

  Sanatate, bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor.

  La multi ani !

  Reply
 2. Sorin si Petruta Tufenaru
  Sorin si Petruta Tufenaru says:

  Mii de multumiri pentru muzica cu care ne-ati incantat toata seara si ne-ati facut sa nu stam la masa,ci pe ringul de dans.Multumim si pentru surprizele cu care ne-ati surprins .Am avut o nunta minunata alaturi de cei dragi noua,dar si cea mai buna formatie .Felicitari pentru Andrei Racu !Sper sa mai avem ocazia sa ne bucuram de muzica noastra!

  Reply
 3. Alexandra Constantin
  Alexandra Constantin says:

  Andrei Racu a reusit sa ridice de la mese 200 de persoane, cu gusturi si de varste diferite, sa i faca sa danseze o noapte intreaga!! M au sunat foarte multi din invitatii mei pentru a-mi spune ca am avut cea mai frumoasa nunta, cu mult bun gust si cu CEA mai buna muzica! Daca nu ma credeti, mergeti sa i ascultati la o nunta. Asa am facut si noi, asa au facut si altii la nunta noastra. Iti multumesc Andrei Racu Band pentru fiecare clipa din nunta mea ♡

  Reply
 4. Cristina si Florin
  Cristina si Florin says:

  Multumim pentru evenimenul de la Solange Ballroom de duminica trecuta, a fost una din cele mai frumoase zile din viata noastra, iar voi ati reusit sa intregiti aceasta zi prin buna dispozitie pe care ne-ati oferit-o noua si invitatilor nostri. Abia astept sa iasa CD-ul cu muzica de la nunta noastra, totul a fost perfect, ati ascultat propunerile noastre si ati venit cu idei noi, DJ Daniel intregind acest eveniment cu o muzica pentru toate varstele.
  Multumim si baietilor care ne-au facut obiceiurile de acasa, chiar si-au facut treaba!
  Va recomandam cu draga inima oricand!
  Spor la treaba si tineti-o tot asa!

  Reply
Newer Comments »

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *