,

Ce spun altii despre noi

Ce spun altii despre noi 1

Toate actiunile noastre depind de aprecierile altora

Andrei Racu Band asteapta cu nerabdare sa va exprimati opiniile in legatura cu evenimentul la care ati participat alaturi de noi, fie ca este vorba de nunta, botezul, petrecerea sau aniversarea dumneavoastra. Acest lucru este esential in activitatea noastra pentru a ne imbunatati performantele si pentru a veni in intampinarea celor mai exigente gusturi ale dumneavoastra. Dorim ca fiecare eveniment petrecut alaturi de noi, sa-l percepeti ca fiind perfect personalizat si dedicat voua.

Andrei Racu Band va invita  sa puneti intrebari si in calitate de potentiali clienti vis a vis de evenimentul la care doriti ca Andrei Racu Band sa se ocupe de tot ce inseamna repertoriu muzical si sonorizare, sau (si) in functie de optiuni: lumini si efecte, DJ , dansuri populare, orientale, moderne, dansul mirilor, obiceiuri traditionale de nunta.

13 raspunsuri
« comentarii mai vechi
 1. Ioana si Viorel Ghita
  Ioana si Viorel Ghita says:

  Am avut ocazia sa cunosc niste oameni minunati si talentati cum sunt cei din formatia Andrei Racu !!nunta noastra alaturi de voi a fost si mai frumoasa decat ne asteptam…au dansat toata lumea de la mic la mare …nimeni nu a putut stat pe scaune , a fost o searane neuitat si cu prima ocazie cand vom avea nevoi de muzica vom apela cu drag si incredere in voi pt ca stim k totul va fi perfect ,sunteti si veti ramane formatia mea preferata din toate pe care le-am vazut si ascultat !!!va doresc sa aveti mult succes incontinuare !!!!

  Răspunde
 2. Daniela și Minuș
  Daniela și Minuș says:

  Pentru oameni deosebiti,ganduri deosebite!Ne-ati oferit o seara de neuitat, iar pentru asta va multumim din suflet!Ati facut din nunta noastra un adevarat spectacol,inca odata:MULTUMIM!

  Răspunde
 3. Iulian & Simona
  Iulian & Simona says:

  Mulțumim pt prestația muzicala de excepție de la nunta noastră. Întreaga formație a fost de nota 10. Mulțumim în special, Andrei, pentru ideile pe care n-i le-ai dat, pentru cele 2 programe susținute de Ana Maria. Mulțumim Mariana Neagu pt programul folcloric extraordinar. Mulțumim Petrica Ricu pentru prezenta la obiceiuri. Mulțumim DJ Daniel pt programul muzical și pentru poze.
  Va doresc numai bine și cât mai multe contracte. Mii de mulțumiri pentru ca, și datorita vouă, am avut o nunta minunata

  Răspunde
 4. Iulian & Simona
  Iulian & Simona says:

  Mulțumim pentru prestația muzicala de excepție. Toți invitații au fost încântați de programul muzical. Ma bucur ca a fost asa….la o nunta muzica contează enorm. Mulțumim Andrei pt seriozitate și prestatie, mulțumim Petrica Ricu pt prezenta la obiceiuri, mulțumim Ana Maria pt programul rusesc și țigănesc, mulțumim D-NEI Mariana pt programul folcloric, mulțumim dj Daniel pentru muzica aleasa și pt poze :). Mulțumesc tuturor pentru ca și datorita vouă am avut o nunta minunata….
  IULIAN & SIMONA VĂ DORESC NUMAI BINELE ȘI……. MULTE CONTRACTE 🙂

  Răspunde
 5. Valentin & Georgeta
  Valentin & Georgeta says:

  Un band de nota 10!!! Va multumim pt prestatia si seriozitatea deosebita de care ati dat dovada. Ati reusit sa ne faceti aceasta zi una de neuitat, un adevarat spectacol la SOLANGE. Va multumim din suflet. Va dorim tot binele din lume, la cat mai multe contracte.
  VALENTIN & GEORGETA VA UREAZA NUMAI BINE si va multumeste pt nunta minunata…. 🙂

  Răspunde
« comentarii mai vechi

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.