Andrei Racu Band a luat fiinta in anul 1998 sub coordonarea violonistului Andrei Racu, iar de atunci asigura în Bucureşti şi în ţară muzica 100% live la petreceri private, nunţi, botezuri, cu un repertoriu pentru toate gusturile

Despre noi 1

Genuri muzicale abordate de Andrei Racu Band

 • Cafe concert – un gen muzical abordat intr-o maniera proprie. Orchestratii noi ale unor piese clasice, teme muzicale reinterpretate intr-un stil original de Andrei Racu Band, insa ne intalnim cu publicul nostru si la alte tipuri de evenimente, dar si in alte zone ale tarii.
 • Muzica pop internationala – Piese internationale cunoscute si consacrate de-a lungul timpului , executate Live cu o maiestrie deosebita de catre Ana Maria Racu.
 • Muzica Traditionala Rusa – Program de Virtuozitate Vocal-Instrumental, ce contine cateva din cele mai Reprezentative piese din repertoriul muzical traditional Rus.
 • Muzica usoara romaneasca – Sunt zeci de slagare lansate de artistii nostri de suflet in ultimii 40-50 de ani care nu merita uitate in fonoteca de aur a radioului public. La evenimentele noastre- fie ca vorbim de nunti, botezuri sau petreceri private, ne dorim sa dam viata din nou acestor piese din muzica usoara romaneasca. In mod cert ne aducem si noi aportul la aceste piese si ne punem amprenta intr-un mod discret asupra lor.
 • Muzica populara la nunta ( si nu numai) – Muzica populara nu trebuie sa lipseasca de la o nunta. Petrecerea de nunta trebuie sa contina atat hore, sarbe, cat si piese “clasice” ale acestui gen muzical atat de drag noua. O formatie de nunta trebuie sa abordeze acest gen cu mare resposabilitate, astfel incat este nevoita sa isi adapteze programul de muzica populara in functie de zona geografica in care are loc petrecerea de nunta. Sa tina cont de obiceiurile zonei si de tradiile specifice. De fiecare data am reusit sa realizam alaturi de miri si de familile acestora o petrecere de nunta unica.
 • Muzica de petrecere – Acest gen muzical nu trebuie sa lipseasca din repertoriul unei seri autentice romanesti.

Cum sunt petrecerile alaturi de formatia Andrei Racu Band ? Venim in orasul vostru ?

Andrei Racu Band  – transforma evenimentul la care participa, intr-o seara  de neuitat. Andrei Racu Band raspunde solicitarilor pentru evenimente private sau corporate in toata tara: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Vaslui etc..

Muzicieni experimentati: Studiile muzicale iti slefuiesc talentul !

Andrei Racu Band este o formatie alcatuita din 8 membri, muzicieni cu experienta si studii muzicale, care au facut din pasiunea pentru muzica o frumoasa ocupatie. Din componenta band-ului fac parte:

 • Andrei Racu          – violonist si  solist vocal (muzica usoara / MC)
 • Ana Maria Racu    – solista  muzica usoara romaneasca si internationala & Special Moment’s
 • – solista muzica populara

 • – solist vocal muzica lautareasca si petrecere

 •  – Instrumentist acordeon

 •  – Instrumentist clarinet
 •  – Instrumentist tambal
 •  – Instrumentist clapa

Formula extinsa Andrei Racu Band

In functie de solicitarile primite din partea clientilor nostri, alaturi de formula standard a formatiei noastre, se pot alatura muzicieni cu experienta, instrumentisti de mare valoare ce confera evenimentului o nota unica si o complexitate muzicala. Formatia Andrei Racu Band are o mare experienta in organizarea de evenimente (nunti, botezuri, petreceri, receptii , etc.)

Instrumente si aparatura:

Andrei Racu Band dispune de ultimele noutati in materie de echipamente de sonorizare si instrumente muzicale, astfel incat petrecerea dvs sa fie cu adevarat de neuitat.

Transport si mobilitate:

Andrei Racu Band dispune de logistica proprie , necesara pentru efectuarea deplasarilor oriunde in tara.