Larisa Piroiu cantareata nunta
Solist nunta si botez

Larisa Piroiu este un artist care a patruns in lumea cantecelor populare inca de mica, fiind indrumata si sustinuta de familia sa. Artista a absolvit cursurile de canto popular, la Scoala Populara de Arta din comuna Drajna, din judetul Prahova, inca de la 10 ani.

Ulterior a continuat sa isi dezvolte pasiunea, urmand cursurile Colegiului de Arta Carmen Sylva din Ploiesti. Dorinta de a face o cariera in muzica si de a isi expune talentul, a determinat-o sa se inscrtie la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, unde este in prezent studenta.

Larisa a prezentat mandra zona folclorica in Prahova, in tara, dar si in afara Romaniei. A participat la festivalul Primavara Romaneasca din Bruxelles, acolo unde un numar foarte mare de Romani si-au prezentat dragostea pentru joc, muzica si voie buna.

Larisa declara ca pasiunea sa pentru muzica este nelimitata, motiv pentru care alege de fiecare data sa o imparta cu oamenii din jur, oferind daruire si dragoste pentru cele mai frumoase evenimente din viata lor.

Artista va intretine atmosfera din timpul evenimentelor memorabile, indiferent daca este vorba despre o nunta, un botez sau pur si simplu o aniversare. Repertoriul sau vast si pasiunea cu care canta, modul in care interactioneaza cu publicul si prezenta sa carismatica o fac o interpreta iubita de toti cei care o cunosc.

Larisa Piroiu - muzica populara